Şehit babası Vali Ali Kolat'a sözde PKK şehitliğini şikâyet etti

Şehit babası Vali Ali Kolat

Şehit babası Mehmet Gençer, geçtiğimiz ay Diyarbakır'ın Lice İlçesi`ne bağlı Yolçatı köyü kırsalında, PKK terör örgütü tarafından açılan sözde şehitliği, Kırıkkale Vali Ali Kolat'a şikâyet etti. Gençer, yetkililerin bu konuya yeterince eğilmediğini ifade

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve beraberindekiler Ramazan Bayramı öncesi Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Şehitler için Kur’an-ı Kerim ve dua okunmasının ardından, şehit kabirlerine karanfil bırakan Kolat ve beraberindekiler, burada bulunan şehit yakınları ile sohbet ederek, sorunlarını dinlediler. Ziyarette şehit Fatih Aydoğdu’nun kızı Yaren Aydoğdu’nun babasının resmini okşayarak ağlaması yürekleri dağladı.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Şehitlerin bu ülkenin huzur ve güvenliği için canlarını feda ettiğini belirten Kolat, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü, bu konunun sona erdirilmesi için ciddi çalışmaların yürütüldüğü vurgusu yaptı. Ziyarete Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve diğer protokol üyeleri ile şehit yakınları katıldı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ